Ik kan niet inloggen op de server

Krijgt u een pagina die zegt dat de pagina niet gevonden kan worden? Controleer dan:

• Of het juiste IP adres is ingevuld.
  • Is het poort nummer niet standaard poort 80 geef dan na het ip adres het juiste poortnummer in bijvoorbeeld 192.168.1.100:8080
  • Is uw PC verbonden met hetzelfde netwerk als waar de server zich bevind, kunnen ze elkaar vinden?
  • Zijn in een eventuele router wel de juiste poorten gerouteerd.
  • Is de server ingeschakeld.
  • Zijn de netwerk verbindingen fysiek aangesloten, losse kabels etc.

Krijgt u alleen een wit scherm nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft ingevoerd? Controleer dan of u Java heeft geïnstalleerd? Als u Java niet heeft geïnstalleerd kunt u Java downloaden op www.java.com/nl. Dit geldt voor systemen welke via Java webstart/ weblauncher beschikbaar zijn dit zijn Webeasy 2.6.x versies en lager. Webeasy versie 2.7.x en hoger zijn over het algemeen via html te bereiken.